GF2035 partner van Energie VanOns

Generatie Fryslân 2035 is partner van EnergieVanOns! 

Wat zijn we blij dat we dit nieuws eindelijk kunnen delen: we zijn partner geworden van EnergieVanOns! Wat houdt dit precies in? Als partner kunnen wij, als GF2035, lokale groene stroom aanbieden aan onze leden, maar ook aan andere mensen uit Friesland. Hiermee stimuleren we niet alleen energiecoöperaties in de regio, maar dragen we ook een steentje bij aan het duurzaam en lokaal opwekken van energie. Energie VanOns is dé coöperatieve energieleverancier van lokale groene stroom. Al meer dan 100 coöperaties, dorpsbelangen en verenigingen zijn bij EnergieVanOns aangesloten. 

Hoe werkt het?

Wanneer jij je aanmeldt bij Energie VanOns via GF2035, krijgen wij een vergoeding. Deze vergoeding kunnen wij weer inzetten om onze missie kracht bij te zetten! Dat doen wij door de helft van de vergoeding in te zetten voor de ontwikkeling van onze eigen vereniging en het organiseren van evenementen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat deze bijdrage bij initiatieven terecht komt die samen met GF2035 werken aan het Fryslân zoals we dit beschrijven in ons Manifest. 

Welke initiatieven steunt GF2035?

Voor aankomend jaar betekent dit dat Moes en Leger des Heils worden gesteund. Op onze ALV kunnen de leden hun stem laten horen en beslissen we gezamenlijk welke initiatieven wij in de komende jaren nog meer een hart onder de riem steken. 

Klant worden?

December is de perfecte maand om eens te rond te kijken bij een eventuele nieuwe energieleverancier. Overweeg je EnergieVanOns? Dan vinden wij het heel fijn als je klant wilt worden via onderstaande button.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op door te mailen naar info@gf2035.nl!

Doe mee!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom GF2035? Vul dan je gegevens in en mis niks!