Manifest presentatie – VRIJMIBO

Op 17 november zijn we met ruim 100 young professionals begonnen aan het manifest om onze dromen voor Fryslân op papier te zetten. Deze dromen zijn omgezet tot hét Manifest van Generatie Fryslân 2035. Op 17 februari was het de hoogste tijd om dit aan iedereen te presenteren. Inmiddels is de groep van aanwezige young professionals uitgegroeid tot 150 personen!

De middag werd afgetrapt door Marleen Rijpkema en Nick Boersma die het manifest van GF2035 presenteerden én overhandigden aan de spreker van de middag: creative director Arcadia Sjoerd Bootsma.

Sjoerd Bootsma nam de young professionals mee op een reis naar hoe we onze dromen kunnen verwezenlijken naar concrete ideeën en acties. Sjoerd gaf als belangrijkste tip mee: ‘Blijf bij je verhaal!’. Én wat voor verhaal hebben we weten neer te zetten in het manifest met elkaar! Hopelijk een verhaal die de komende tijd nog verder gaat groeien en leven en vorm gaat krijgen door onze gezamenlijke inspanningen – maar altijd met een duidelijke stip op de horizon!

En GF2035 staat met het manifest in de krant! Lees hieronder de berichten van GF2035 in het Friesch Dagblad en Omrop Fryslân

Doe mee!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom GF2035? Vul dan je gegevens in en mis niks!