GF2035 dag #3

Het kan bijna niet anders dan dat je 8 juni al in je agenda hebt genoteerd. Hét event van Generatie Fryslân 2035 waarbij we samen het Manifest van GF2035 omzetten naar concrete acties!

De dag wordt afgetrapt door VN-expert Jessica den Outer. Deze van huis uit milieu jurist pleit sinds 2017 voor de Rechten voor de Natuur en de belangen van toekomstige generaties en is de eerste spreker op 8 juni. De tweede spreker houden we nog even voor jullie geheim!

En de verdere invulling van de dag? Dat bepaal jij! De middag staat namelijk in het teken van inspirerende en gave workshops. Geef in het aanmeldformulier aan welke vijf workshops jou het meest aanspreken. Tijdens de workshops ga je echt aan de slag; hoe kom je tot concrete, collectieve acties?

Pak bijvoorbeeld je eigen huis aan; hoe bespaar je energie? Of denk na over hoe wij als GF2035 samen met Ús Koöperaasje een eigen energie coöperatie kunnen oprichten. Wil je tips  en adviezen over hoe je omgaat met prestatiedruk en stress? Ook hier hebben we aan gedacht. Dit is tof he? Meld je aan en ontdek uit welke workshops je meer kunt kiezen.

Wanneer: 8 juni 2023
Tijd: 12:00 tot 17:00 + borrel
Waar: De Kanselarij, Turfmarkt 11 in Leeuwarden (rolstoelvriendelijk)

Uiteraard eindigt deze dag met een gezellige borrel met vegetarische hapjes en lekkere drankjes. Kun je er helaas overdag niet bij zijn, maar schuif je wel aan bij de borrel? Meld het ons! Dan rekenen we op je komst https://lnkd.in/eR3RajUr

Doe mee!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom GF2035? Vul dan je gegevens in en mis niks!