Het GF2035 Mienskipdiner

Vrijdag 12 juli gingen generatiegenoten aan de slag met de thema’s lokale voeding, voedsel- en bodemkwaliteit, en sociale inclusie, onder leiding van Hester van der Werff, Frans Nieuwhof, Klaas Agricola en Klaas Sietse Spoelstra. Het evenement stond in het thema om tot actie te komen, en dit werd ondersteund door drie thematafels. Floris Visser opende het diner met een inspirerend verhaal over lokaal en duurzaam eten voor iedereen. Daarna genoten we van de heerlijke vegetarische gerechten van De Slotplaats in Bakkeveen, bereid door Jouke Piet Drijfhout.


Gedurende de avond hebben de deelnemers, zowel individueel als in groepsverband, concrete acties opgesteld met het oog op het Manifest. De energie zat er heel erg goed in en iedereen was gemotiveerd om direct aan de slag te gaan met de gemaakte plannen.

Wil je meedoen en bijdragen aan deze thema’s? Laat het ons weten via info@gf2035.nl.

Bekijk hier de foto’s!

Doe mee!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom GF2035? Vul dan je gegevens in en mis niks!